Tennishal i Södre

År: 2009
Bygherre: -
Status: afsluttet

Projekt resume - Projekt materiale -

RESUMÉ:
Konkurrenceforslag til ny tennishal i Södre

Tennishallen er konstrueret med et gentagende trekantelement og fremstår dynamisk og med en oplevelsesrig rumlighed. Hallen er ekspresiv i sit udtryk, men indvendigt afbalanceret gennem brugen af det samme byggeelement. Hallen tilbyder optimale betingelser for tennisspillet i forhold til et sund indeklima, en god akkustik og optimalt dagslys.

Konstruktionen er baseret på et enkelt trekantet træelement, som kan sammensættes og danne stærke og udtryksfulde konstruktioner. Elementet er tænkt rationelt opbygget af limtræ og krydsfiner, præfabrikeret og kørt til byggepladsen med lastbil. Dette sikrer et bæredygtig byggeri med reducerede omkostninger og materialespild, større sikkerhed, og en bedre styring af kvaliteten af byggeriet.