Sommerhus i Kulhuse

År: 2014
Bygherre: Adelørn
Status: projektering

BESKRIVELSE:
Grunden er en stor og kuperet naturgrund med udsigt til skov og en privat sø for enden af grunden. Ankomsten til grunden ligger på toppen af bakken, og med en enestående udsigt over grunden, søen og skoven. Husets særlige form imødekommer bygherrens ønske om at udnytte udsigterne samt bevare en tæt forbindelse mellem inde og ude

Sommerhusets placering på bakken forholder sig til det kuperede landskab og de fine udsigter i mange retninger. Husets arkitektoniske koncept er 7 sammenkoblede bokse i varierende niveauer, størrelser og orientering baseret på boksenes individuelle funktioner. Tilsammen skaber de 7 bokse et oplevelsesrigt hus, med rum der på forskellig vis tager dagslys ind og indrammer udsigten. Husets 5 niveauer forstærker overgangene mellem husets rum og fungerer samtidig som vertikal forbindelse mellem grundens niveauer


Isometri Kulhuse 


Luftfoto Kulhuse 


 

Kulhuset plan
: Kulhuset plan


Opstalt  


Opstalter 


Opstalt fra skoven 


sitplan